Nieuws

 

Mare bedankt Dex voor haar complete hockey dag inclusief clinic
Van Mare mochten we onderstaand bericht ontvangen, dank je wel daarvoor!

Ik mocht deze wens doen, omdat er iets stoms was gebeurd. Hockey is mijn allergrootste hobby en dus wilde ik een wens met hockey. Ik mocht van Dex de dialeeuw een training kijken van het damesteam van Den Bosch. Na deze training kreeg ik een clinic van Pleun van de Plas en Rosa Fernig. Dat was echt super leuk en gezellig. Ze waren heel erg lief voor mij. Ik heb ook een hoop van ze geleerd. Na de clinic mocht ik hun kleedkamers zien en kreeg ik een rondleiding. Daarna mocht ik bij Art in de cabrio en gingen we naar de showroom van Roots hockey. Ik mocht daar rondkijken en mocht allemaal hockeysticks uitproberen en kleren passen. Toen ineens mocht ik ook van alles uitzoeken. Ik koos een hele vette hockeystick van Pleun van de Plas en een hele mooie tas. Ik ben er echt super blij mee. Daarna kreeg ik ook nog een tasje van Dex de dialeeuw met allemaal leuke spulletjes erin. Echt heel lief. Toen reden we weer terug naar Sneek. Het was een hele gave dag en ik ga het nooit meer vergeten. 

Bedankt voor alles. 

X Mare 

 

Samsam bedankt Dex voor het horloge wat haar helpt op school
Van Samsam mochten we onderstaand bericht ontvangen, dank je wel daarvoor!

Op mijn school Talita Koemi ga ik met dit speciale horloge leren om goed op de tijd te letten wanneer ik op vaste tijden mijn bloedsuiker moet controleren en nadien ook insuline moet spuiten. Ik kan de handelingen wel allemaal zelf, maar dit horloge heeft een alarmfunctie en dat is een goed hulpmiddel die mij kan helpen goed voor mijn diabetes te zorgen. Nu helpt een verpleegkundige van de kinderthuiszorg mij, straks kan ik het misschien wel helemaal zelf doen!

Dank je wel,
Samsam

 

 

Malou bedankt Dex voor het heerlijke dagje Efteling met haar familie
Van Malou mochten we onderstaand bericht ontvangen, dank je wel daarvoor!

Ten eerste wil ik jullie bedanken voor de hele leuke dag bij de Efteling. Ik ben in alle attracties geweest waar ik in wilde. Het was ook een hele leuke dag voor mijn vader, moeder en mijn broer. Het was heel erg gezellig. Wij hebben lekker gegeten en gedronken. Helaas ging de Aquanura watershow niet door, door een technische storing. Toen zijn we nog heel gauw naar de Pandadroom gegaan, want daar hadden we geen tijd voor gehad. Daarna hebben we een souvenir gekocht die ik graag wilde hebben. Die ga ik als herinnering bewaren in mijn kamer. Het was een onvergetelijke dag voor mij en mijn gezin. Mijn wens voor Efteling is bij deze vervuld. Ik wil jullie hiervoor nogmaals bedanken.

Noot: omwille van de privacy is zowel de naam als de foto vervangen.

 

 

Josephine bedankt Dex voor het heerlijke dagje Efteling met haar familie
Van Josephine en haar gezin mochten we onderstaand bericht ontvangen, dank je wel daarvoor!

 

 

KLEURPLAATACTIE!

Print de kleurplaat, kleur onze Dex op je mooist in en stuur de kleurplaat terug naar:
Dex de Dialeeuw
Antwoordnummer 1970
6500 VC Nijmegen
een postzegel is niet nodig

Klik hier om direct naar de kleurplaat te gaan.

De winnaar én de prijs maken we bekend tijdens de Dex-dag op 31 augustus!

 

 

Guusje Neijens ambassadeur van Dex de Dialeeuw

Een €xtraatje van Dex de Dialeeuw tovert een lach op het gezicht van (de ouders/verzorgers van) een kind of jongere met diabetes. Dat gevoel van onbezorgdheid die glimlach is onbetaalbaar, dat heb ik al meerdere keren teruggehoord. Daarom steun ik de mensen die zich hier belangeloos voor inzetten. Ouders en kinderen, durf te vragen want Dex de Dialeeuw maakt meer mogelijk.
Guusje Neijens, diabetesverpleegkundige en coördinator van Stichting D-Support.

Hartelijke groet,
Guusje Neijens

Pim bedankt Dex voor de hulp op school
Van Pim mochten we onderstaand bericht ontvangen, dank je wel daarvoor!

Dank je wel Dex voor het ondersteunen van mij en mijn juffen op school. Het is best heel spannend voor de juffen en mij om te leren hoe we samen goed voor de diabetes kunnen zorgen. Dankzij Dex hebben we goede hulp gehad om op school samen te leren over diabetes. We weten nu ​wat er belangrijk is met diabetes, waar we aan moeten denken als ik op school ben. De juffen op school hebben geleerd over mijn diabetes en hoe ze mij kunnen helpen alles gewoon mee te kunnen doen net als mijn klasgenootjes en daar ben ik heel blij mee.

Noot: omwille van de privacy is zowel de naam als de foto vervangen.

Femke bedankt Dex voor de sportkleding
Van Femke mochten we onderstaand bericht ontvangen, dank je wel daarvoor!

Hallo Dex de Dialeeuw,

Bedankt voor de sportkleding die ik van jullie heb gekregen.
Sporten was al moeilijk met de diabetes en alles waar ik aan moet denken en zonder de goede kleren nog moeilijker.|
Ik vind het fijn dat ik hier niet meer over na hoef te denken en het sporten is nu leuker geworden.
Ik kan meedoen met mijn klasgenoten en hoor er gewoon bij.

Dankjewel dat jullie kinderen met diabetes een beetje extra helpen.

Groetjes,
Femke

Noot: omwille van de privacy is zowel de naam als de foto vervangen.

Michelle bedankt Dex voor een geweldige dag bij Walibi Holland
Leuk om zo’n verslag te mogen ontvangen, dank je wel Michelle!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eliska bedankt Dex voor de thuiszorg tijdens schoolkamp op Ameland
Leuk om zo’n kaartje te ontvangen, dank je wel Eliska!

 

Martine leert fietsen dankzij bijdrage Dex, 6 mei 2018

“Wat hebben jullie Martine blij kunnen maken: dit meisje (12 jr) heeft een onvergetelijke meivakantie gehad dankzij de financiële steun van Dex de Dialeeuw.

Dex heeft mogelijk gemaakt dat Martine van een ‘maatje’ met óók T1DM, geleerd heeft veilig en zelfstandig te fietsen naar school en naar het ziekenhuis. Met behulp van dit maatje en de financiële steun van Dex is de droom van Martine uitgekomen, namens haar en haar moeder dankjewel daarvoor!”

Noot: omwille van de privacy is zowel de naam als de foto vervangen.

Klimmen met Pepijn, 24 september 2017
‘Een dag mijn diabetes eventjes vergeten!’, daarmee kon Dex de 6-jarige Pepijn ondersteunen. Afgelopen zondag kon Pepijn samen met vriendjes en zijn ouders een dagje naar KlimKong in Sevenum.
 
Het was een mooie, spannende en bovenal een dag waarop Pepijn eventjes onbezorgd kon ravotten. Pepijn, bedankt dat wij deze dag voor jou mochten organiseren en dat wij erbij aanwezig mochten zijn!
 
Complimenten en dank aan de medewerkers van KlimKong voor de gastvrije ontvangst en deskundige medewerking!

Stichting Rob M. Visser Nijmegen heeft de ANBI status, 13 april 2017

Vandaag hebben wij bericht ontvangen van de Belastingdienst dat Stichting Rob M. Visser Nijmegen met terugwerkende kracht vanaf 8 juni 2016 de ANBI status heeft. Concreet houdt dit in dat onze Stichting minimaal 90% van de inzet richt op het algemeen belang, geen winstoogmerk heeft en voldoet aan de eisen van integriteit.